Coway Bidet Toilet Seat Review | Bidet Seat For Toilet Malaysia Coway Bidet Toilet Seat Review | Bidet Seat For Toilet Malaysia
Coway Bidet Coway Bidet Review | Coway Manual Bidet Malaysia BA-12 | bidet seat for toilet | bidet toilet seat GAME-CHANGER The best-in-class bidet... Coway Bidet Toilet Seat Review | Bidet Seat For Toilet Malaysia

Coway Bidet

coway bidet

Coway Bidet Review | Coway Manual Bidet Malaysia BA-12 | bidet seat for toilet | bidet toilet seat

GAME-CHANGER
The best-in-class bidet system.

Economical and eco-friendly, this bidet requires no electric power,
but only water pressure to operate.

3-Stage Motorless Control – Pressure Regulation – Water Distribution – Self-Cleansing Nozzle Reduces Water Consumption Up To 50% Using the revolutionary air bubbles cleaning method, water consumption is reduced.

MF Filter The Nano-silver ceramic filter with its Nano silver balls ensures the water is always clean.

Twin-Nozzle System Front cleansing for female hygiene Rear cleansing for anal hygiene Human-Friendly – Seat and lid are built with a hydraulic damper for a smooth and silent movement. – No complex electrical wiring. Only a universal bracket system.

Special Features: – Ergonomic Seat – Stylish Control Panel – Jog-Dial – Classy Look

coway bidet manual

Coway Bidet Toilet Seat

Tandas pintar atau tandas berbidet automatik yang dimaksudkan di sini adalah gabungan mangkuk tandas duduk konvensional dengan sistem bidet automatik yang dicipta khas untuk memudahkan penggunanya.

Ciri pintar tandas automatik ini termasuklah penutup mangkuk tandas yang terbuka secara automatik. Ada juga jenis yang mempunyai lampu yang menyala apabila kita mendekatinya pada waktu malam. Semua ciri-ciri ini boleh ditemukan di tempat awam seperti pejabat dan hotel.

Ciri-ciri Pintar

✔ 3-takat tekanan semburan air boleh laras
✔ Mucung semburan berkembar anti-bakteria utk meningkatkan kebersihan
✔ Semburan udara+air mengurangkan penggunaan air
✔ Tombol kawalan yg ringkas

ANTARA keperluan asas hidup manusia selain makanan dan tempat tinggal adalah kemudahan tandas yang bersih dan selesa. Sebabnya, realiti kitaran hidup manusia memerlukan kepada penggunaan tandas untuk membuang najis. Tandas yang kotor bermakna mendedahkan penggunanya kepada pelbagai jenis penyakit bawaan air dan yang berkaitan dengan keadaan sanitasi yang kotor.

Malah, Pertubuhan Kesihatan Sedunia (WHO) menyebut bahawa lebih dua juta manusia di seluruh dunia mati setiap tahun akibat penyakit yang berpunca daripada air yang kotor dan sanitasi yang tidak terurus.

Umumnya, kebanyakan orang pasti berfikir dengan menggunakan tisu tandas, mereka sudah bersih dan bebas daripada sebarang kekotoran. Namun, itu hanya pada pandangan mata kasar.

Hakikatnya, ia tidak boleh membersihkan bahagian sulit kita dengan sempurna kerana virus, bakteria, jangkitan penyakit atau najis masih boleh kekal melekat di liang roma ketika penggunaan tisu tandas berkenaan yang tidak mesra alam.

Kini, pelbagai penyakit berkaitan dubur dan rektum tidak lagi menjadi perkara yang memalukan kerana topik berkenaan semakin disedari ramai.

Masalah penyakit sebegini sebenarnya boleh dicegah menggunakan cara pembersihan hidraulik seperti yang diperkenalkan pengeluar dan pengedar barangan keperluan rumah terutama penapis air dan pembersih udara dari Korea Selatan, Woongjin Coway (Coway).

Memperkenalkan tandas digital yang bersih menerusi bidet Coway di negara ini, selain bersandarkan kepada kecanggihan teknologinya, ia juga mementingkan keperluan dan gaya hidup masyarakat setempat.

Konsep tandas moden yang dilengkapi sistem dikenali sebagai bidet kini digunakan secara meluas di Korea Selatan yang direka cipta khusus bagi mencari penyelesaian mengekalkan kebersihan seterusnya memberi keselesaan kepada pengguna.

Penggunaan sistem bidet ini hanya memerlukan pengguna duduk di atas tandas dan selepas selesai membuang air besar, mereka dikehendaki menekan butang dan air akan terpancut dari depan dan belakang untuk membasuh bahagian yang kotor.

Ketua Pemasaran Woongjin Coway (Malaysia) Sdn. Bhd., Andy Kim Ja Joong berkata, bidet mula diperkenalkan di Malaysia tahun lalu melalui skim sewa bulanan. Kadar sewa bulanan adalah RM25 hingga RM75 mengikut model manakala harga tunai adalah antara RM850 hingga RM2,500 seunit.

Ia diperkenalkan sebagai lanjutan daripada pelbagai perkhidmatan berasaskan kesihatan dan yang mengutamakan kebersihan oleh Coway.

Kata Andy, model pertama bidet diperkenalkan di Korea Selatan pada tahun 2002 mendapat sambutan menggalakkan masyarakat negara itu apabila berjaya dijual melebihi sejuta unit.

“Selepas itu, kita sentiasa menambah baik model bidet sehinggalah sekarang. Antara model bidet untuk pasaran Malaysia adalah Manual Coway Bidet BA-12.

Yang betul-betul SERIUS grab promosi ni boleh terus wasap utk fast respon
whatsapp button

Coway Bidet Seat For Toilet Review | Coway Manual Bidet Malaysia BA-12

BIDET Malaysia Coway

Order Sekarang!!! click Here >>https://www.cowaywater.com/order/

Coway-Malaysia-Customer-Service

    Your email address will not be published.

    error: Content is protected !! Jangan Tiru !!