Coway Neo Review | Coway Water Filter Neo CHP-260N Coway Neo Review | Coway Water Filter Neo CHP-260N
Coway Neo Coway Neo Review | Coway Water Filter Neo CHP-260N OUTRIGHT CASH Harga Biasa: RM3,550 Harga Promosi: RM3,340 Jimat RM210! RENTAL Only RM65... Coway Neo Review | Coway Water Filter Neo CHP-260N

Coway NeoCoway Neo

Coway Neo Review | Coway Water Filter Neo CHP-260N

OUTRIGHT CASH
Harga Biasa: RM3,550
Harga Promosi: RM3,340
Jimat RM210!

RENTAL
Only RM65 per MONTH!

BONUS dari pihak Coway Water

  • PERCUMAΒ Penghantaran Seluruh Malaysia!
  • PERCUMA Pemasangan Seluruh Malaysia!
  • PERCUMA Servis Filter setiap 2 bulan sekali!
  • PERCUMA Penukaran Filter Setiap 6 Bulan!
  • PERCUMA Jaminan Penuh (Warranty 100%)
  • PERCUMA Pemasangan Semula 1 Tahun 1 Kali!

coway neo 65

 

WOW PLAN COWAY NEO RM65 SAHAJA…. NEO RM65 yaa..
Limited stok 1 Malaysia. Cukup quota, tak dapat dah harga PROMOSI RM65 !!
Coway Neo harga asal RM108, pastu promo jadi RM85, bulan October ni jadi RM65…memang murah sangat2 lah kan!! Sapa cepat, dia dapat ya.
Yang betul-betul SERIUS grab promosi ni boleh terus wasap utk fast respon
STOCK SANGAT TERHAD. FIRST COME FIRST SERVE πŸ™πŸ»
whatsapp button

Best water filter by Coway is back!

Total water capacity : 5.8 liters
Temperature : Hot, Normal and Cold
Water type : Nano – Mineral
Cost per day : RM3.20

Cash : RM 3,340
Rent : RM 85(Limited time offer NP: RM115)

Free 5 years of service and warranty
Free service every 2 month
Free change of filter every 6 months
Free new machine if mulfunction under warranty

Coway Water filter Neo

Mencari penapis air yang mampu milik dan berkualiti?

Kini semua pun mampu pakai Penapis Air Coway Neo!

*Penapis Air Coway Neo*
βœ… 3 suhu air – panas, sejuk & suhu bilik
βœ… Slim Design
βœ… Tangki 5.8 liter
βœ… Halal JAKIM

@ Dapat menampung sebanyak 6-10orang dalam satu masa
@ Mempunyai 3 suhu ( Panas, Sejuk & Normal )
@ Sesuai untuk keluarga seisi rumah
@ kelajuan REFILL yang pantas sehingga 60L/hour

Ada pendapat dari Internet mengatakan Coway hanya keluarkan produk dengan tapisan RO. Itu salah. Jawapannya ialah Coway mengeluarkan 3 teknologi tapisan air yang terkini iaitu RO, Nano dan NF Membrane.

Nanotrap boleh dilihat dalam pasaran dijual secara meluas kerana boleh menapis 99% kotoran dalam air. Jangan terpedaya ada yang cakap boleh tapis 99.9% kerana hanya tapisan RO sahaja boleh berbuat demikian. Dengan 99% bersih, air anda selamat dan boleh diminum tanpa was was.

Setiap rumah perlu ada 1 penapis air. Ini mesti. Cuma yang jadi persoalan, apakah kelebihan penapis air Coway Neo 95 berbanding jenama lain di pasaran?

1. Tapisan Bermineral dan pH Alkali Rendah

Ini kegemaran rakyat Malaysia, sukakan air bermineral. Maka, Coway pun lancarkan air bermineral untuk seisi rumah. Air mineral memang mahal, lagi lagi kalau brand Evian. Air mineral Spriter 1500 ml pun dah berharga RM2.85 sebotol, kalau sehari 2 botol? Coway Neo jauh lebih jimat daripada itu.

2. Tangki 5.8 liter dan 3 Suhu Air Tersedia

Sekali terbayang air sejuk, terus tadah dan dapat air sejuk. Tak perlu bersusah payah nak masukkan botol air dalam peti sejuk. Nak buat kopi panas kaw, lagilah mudah. Tadah juga terus siap! Tak payah jerang dan bazir tenaga elektrik.

Paling penting, tangki besar dan puas hati. Untuk rekod, jenama lain cuma 2.5 liter dan paling besar pun 5.3 liter.

3. Pakej Servis Percuma

Maksudnya, tiada bayaran tambahan semasa servis dan penukaran filter. Coway berikan servis sanitasi percuma setiap 2 bulan dan penukaran filter percuma setiap 6 bulan. Lebih kerap, lebih bersih!

4. Hanya RM3.20 sehari, air tanpa had!

Ini yang paling pelanggan saya suka. Kalau dulu beli air mineral kat kedai, setiap bulan mesti habis RM150 untuk keluarga 3 orang. Dengan Coway Neo, hanya RM85 atau RM2.90 sehari. Lebih jimat, kan?

5. Pemasangan dan Servis Seluruh Malaysia

Hantar dan pasang percuma nationwide. Kalau pindah pun, kami akan tanggung servis dan tukar filter.

Kenapa Coway NEO?

Coway Neo adalah satu produk baharu yang diperkenalkan oleh Coway Malaysia. Memandangkan kehendak untuk teknologi Nano dalam pasaran tempatan sangat tinggi, Coway sebagai pengeluar utama penapis air di Korea dan Malaysia berupaya menghasilkan air bersih dengan teknologi Nanotrap.

Teknologi ini lebih murah berbanding teknologi Reverse Osmosis menjadikan harga jualan dan sewaan adalah sangat berpatutan. Coway Neo boleh memberikan anda,

  • Air sejuk macam peti sejuk
  • Air panas seperti dijerang
  • Air suhu bilik untuk diminum
  • Tangki kedap udara, sebesar 5.8 liter
  • Penjimatan elektirk bulanan
  • Lebih murah berbanding jenama lain di pasaran

Ciri-ciri lain filter air Coway Neo adalah:

Child lock: fungsi ini untuk memastikan kanak-kanak tidak dapat mengambil air panas dengan tidak sengaja.
Sistem essay conclusions samples keselamatan: mengurangkan tekanan air yang tinggi untuk menjaga produk.
Sensor overheating: mengelakkan tanki air panas berfungsi ketika tiada air.

Bulan ramadhan dah dekat..
perlukan penapis air supaya mudah di dapur ketika berbuka dan bersahur?
ini jalan penyelesainnya..

Penapis air NEO Coway hanya rm85 sahaja sebulan..

FREE WARRANTY 5 TAHUN
FREE SERVICE 5 TAHUN
FREE DELIVERY

OHHHHH INGATKAN MAHAL COWAY NIIII????

HANYA RM 85 SEBULAN!!! SEISI RUMAH BOLE MENIKMATI AIR BERSIH!!!

Kenapa PERLU pilih NEO ;

Coway Neo dengan 3 suhu air: panas, sejuk dan suhu bilik, auto refill, tangki sebesar 5.8liter, bentuk moden dan jimat ruang…

Jika anda perlukan penapis air untuk pejabat, dapatkan Coway Harry pada harga RM130 sebulan atau Coway Core untuk RM140 sebulan.

πŸ”₯πŸ”₯ *COWAY WOW PLAN* πŸ”₯πŸ”₯

Dulu 115 Kini ,Hanya RM65 sahaja bulanan ..Stok Terhad!! 😱😱😱

3 suhu ( panas, sejuk & suhu bilik )
Teknologi Nanotrap
Tangki 5.8 liter

Service Percuma 7 tahun
Tukar filter Percuma 7 tahun
Warranty Percuma 7 tahun
Pakai percuma 1 bulan
Pemasangan percuma
Penghantaran percuma

WOW PLAN COWAY NEO RM65 SAHAJA…. NEO RM65 yaa..
Limited stok 1 Malaysia. Cukup quota, tak dapat dah harga PROMOSI RM65 !!
Coway Neo harga asal RM108, pastu promo jadi RM85, bulan October ni jadi RM65…memang murah sangat2 lah kan!! Sapa cepat, dia dapat ya.
Yang betul-betul SERIUS grab promosi ni boleh terus wasap utk fast respon
STOCK SANGAT TERHAD. FIRST COME FIRST SERVE πŸ™πŸ»
whatsapp button

jom daftar sekarang kita pasang segera !!Daftar Sini https://www.cowaywater.com/order/

Coway Neo Nanotrap

Coway-Malaysia-Customer-Service

PRODUK COWAY YANG LAIN

Coway Lucy

Coway Storm

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 6 votes
Brand Name
Coway
Product Name
Coway Neo CHP-260N
Price
MYR 85
Product Availability
Available in Stock
  • Yazid Mohd Anas Khan

    June 8, 2018 #1 Author

    Saya pengguna model CHP-260N jugak. Curious plak dengan Light Sensor tu. Apa function dia? Yang saya perasan bila lampu dapur dibuka, LED ECO-ON lights up static. Tapi bila lampu dapur ditutup, LED ECO-ON blinking. Apa maksudnya?

    Reply

  • Yazid Mohd Anas Khan

    June 8, 2018 #2 Author

    Apa fungsi Light Sensor?

    Reply

  • khusairi

    October 17, 2018 #6 Author

    Light sensor berfungsi untuk penjimatan elektrik. Dimana bila waktu malam, lampu dapur akan di tutup dan light sensor ini akan detect cahaya malap seterusnya automatik akan slowkan penggunaan elektrik.

    Reply

  • farahin

    August 9, 2019 #7 Author

    hye berapa lama kah masa yang di ambil jika air tangki habis digunakan?

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !! Jangan Tiru !!