Coway Water Purifier | Coway Malaysia

Membekalkan Coway Water Filter, Penapis Air Coway, Coway Water Purifier & Coway Air Purifier yang terbaik di Malaysia.

Coway Water Softener Salt Review | Coway Spa Water Softener Resin BB09 Coway Water Softener Salt Review | Coway Spa Water Softener Resin BB09
5
Coway Water Softener Coway Water Softener Review | Coway Spa Water Softener BB09 | Water Softener Salt | Water Softener Resin BAGI MEREKA YANG... Coway Water Softener Salt Review | Coway Spa Water Softener Resin BB09

Coway Water Softener
Coway Water Softener

Coway Water Softener Review | Coway Spa Water Softener BB09 | Water Softener Salt | Water Softener Resin

BAGI MEREKA YANG SELALU MENGALAMI MASALAH KULIT KERING, RAMBUT GUGUR DAN GATAL-GATAL PADA BADAN, KULIT TIDAK BERMAYA DAN KUSAM.

KETAHUI RAHSIA MUDAH BAGI MEMASTIKAN KELUARGA ANDA LEBIH SIHAT DENGAN MANDI AIR BERKUALITI SETIAP HARI DENGAN KOS YANG MURAH DAN SELAMAT.

Air yang meresap ke badan kita perlulah  bersih supaya badan dan minda kita sentiasa sihat.

Kadang-kadang kandungan klorin dalam air bukan sahaja boleh menyebabkan kulit kita rosak tetapi boleh juga menyebabkan kita mengalamai keguguran rambut Sebab ia boleh memusnahkan vitamins di dalam kulit kita.
”  Patut la muka aku tak bermaya aje. Pastu rambut gugur toksah cakap la kan. Memang horror. “

Jadi dengan adanya spa water softener coway  ini, perkara ini dapat dielakkan.
Bagaimana spa water softener coway ini berfungsi
  • Coway spa water softener  akan menukarkan sumber air didalam bilik mandi kita ke air yang lebih lembut dan menjadikan ia pilihan yang lebih baik untuk badan kita supaya dapat kulit yang lebih lembut dan licin.
  • Sebab air yang kita mandi setiap hari ini sama penting macam air yang kita minum setiap hari.
  • Coway Water Softener ini akan menyingkirkan partikel yang tercemar untuk memastikan kulit kita hanya menyerap air yang bersih dengan beberapa lapisan perlindungan sebelum air yang kita mandi setiap hari berkualiti dan selamat.

Filter/penapis komposit untuk melembutkan kulit sebab ia menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti klorin dan beberapa kekotoran yang kita tidak sedari dalam tap water untuk mengurangkan kegatalan pada kulit kita.

Kelebihan Coway Spa Water Softener adalah :
– meningkatkan kelembapan kulit kepada  69%
– menghalang kehilangan kelembapan kulit.
– melembutkan kulit, rambut dan juga kulit kepala
– mengurangkan geseran atau rekahan kulit kepada 20%
– mengurangkan masalah kelemumur
– mengurangkan klorin dan kesan sampingannya.

untuk memasang spa water softener coway ini juga mudah. anda tidak perlu risau kerana tidak perlu buat pendawaian baru atau tebuk dinding bilir mandi anda yang telah sedia cantik itu.

Air dari water heater –> water softener –> outlet

Hanya perlu salurkan air daripada water heater tu ke Coway Spa Water Softener dan ada satu saluran lagi  ke shower head tu. Air yang kita mandi setiap hari akan melalui spa water softener coway ini sebelum mengenai badan kita.

Pemasangan pun tidak lama. Hanya lebih kurang setengah jam sahaja dan anda tidak perlu risau kerana staf pemasangan dari coway akan lakukan semua untuk anda.

coway spa Water Softener
coway Water Softener bb90

Coway water softener | water softener salt | water softener resin

Coway water softener akan menukarkan sumber air didalam bilik mandi kita ke air yang lebih lembut dan menjadikan ia pilihan yang lebih baik untuk badan kita supaya dapat kulit yang lebih lembut dan licin.

Spa Water Softener Coway  ini akan menyingkirkan partikel yang tercemar untuk memastikan kulit kita hanya menyerap air yang bersih dengan beberapa lapisan perlindungan sebelum air yang kita mandi setiap hari berkualiti dan selamat.

Ciri-ciri Khas Coway Water Softener

✔ 2 peringkat sistem pemprosesan air iaitu Composite Filter dan Cation Ion Exchange Resin.

✔  Skin & Hair Safe. Produk ini dapat meningkatkan kelembapan kulit, mengurangkan sel-sel mati serta untuk menjaga/melembutkan rambut.

✔  Mesra pengguna kerana produk ini senang untuk dipasang, filternya senang untuk ditukar dan juga penyelenggaraan amat mudah.

Air mandian garam sesuai utk dewasa atau pon anak kecil yg kulit sensitif dan eczema.

Mandian spa garam bukit yg membantu mengurangkan masalah kulit sensitif.

Khasiat mandian spa garam bukit:-

✅Menapis sisa klorin & kotoran bahaya

✅Merawat pelbagai masalah kulit terutama kegatalan.

✅Melembut dan melembapkan kulit

✅Mengurangkan kedutan dan sel kulit mati

✅Mengurangkan kelemumur dan gatal kulit kepala

✅Mencerah dan mengembalikan keremajaan kulit

✅Menanggalkan sel kulit mati

Water softener salt | Water softener resin

Coway Water Softener testimoni

Coway Water Softener review

testimoni Coway Water Softener

Coway spa Water Softener testimoni

Water softener resin

Water softener salt

Order Sekarang!!! click Here >>https://www.cowaywater.com/order/

Coway-Malaysia-Customer-Service

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !! Jangan Tiru !!